Två av våra föreläsare under våra Hälsodagar

06.04.2023

Vi är så glada och stolta att kunna få presentera följande personer som kommer att vara med och föreläsa under en av våra två hälsodagar i maj

Hälsodagen den 12 maj vänder vi oss till dig med tarmcancer och våra föreläsare är

Sofia Taleus är en person med en positiv energi som smittar av sig och inspirerar,  Sofia berättar och delar med sig av sin historia här skriver hon följande:

Tre omgångar av rektalcancer med start år 2017, endast 41 år gammal har förändrat mig. Inte bara fysiskt, då jag lever med en livsbestående kolostomi, utan även rent själsligt.

Från att ha haft en offerkofta på till att omfamna livets alla möjligheter, det är vad jag vill inspirera till. Att våga leva, träna, drömma stort och vara den du är, trots tuffa utmaningar i livet.

Jag heter Sofia Taleus och på Instagram driver jag ett konto som heter @wellnessmedfia

Där kan man följa min styrketräning och mitt positiva mindset i livet.

Det här är min resa.


Andreas Lindholm är doldisen som började springa för alla cancerdrabbade.

Någon gång 2014 började Andreas få problem med magen på jobbet och när han motionerade i löparspåret. Den misstänkta stressmagen visade sig vara en tumör 2016.

Hör Andreas berätta om hur cancern fick honom att ändra sina anonyma träningsvanor till att söka strålkastarljuset och springa Stockholm marathon i egendesignade kläder med videokamera i handen och en ryggsäck med batterier och teknikprylar.

"Jag vill bidra till att det startas lokala grupper och mötesplatser dit alla som berörs av cancer kan komma och träffa andra för att hämta kraft och inspirations till en aktiv rehab."

I Andreas kommer du att möta en av Sveriges allra ärligaste influensers som brinner för att hjälpa så många som möjligt att finna sin väg tillbaka efter en cancerbehandling.

Driver bloggen SPRING MOT CANCER  www.naturligasteg.se