Tillbaka till jobbet efter semestern!

16.08.2020

Hann du vila upp dig ordentligt och fylla på med mer energi. Blev semestern och ledigheten som du hade tänkt dig? Kunde du koppla bort arbetet? Han du kanske reflektera och känna efter om det är dags att förändra något i ditt liv? Trivs du med ditt nuvarande arbete eller är det tid att byta och se sig om efter ett annat?  Har din kreativitet kommit tillbaka?

Oftast behöver vi bara få vara och ingenting göra för att vår inre kreativitet ska spira igen. Då kommer vi på nya idéer och tankar som gör att vi utvecklas. 

Om man inte trivs med något så är det oftast en process innan man kan göra en förändring. Men det är ändå viktigt att kanske våga ta steget och förändra om man innerst inne känner att det är dags.

"Du är inte ett träd där rötterna sitter fast det går ju att förflytta sig och ändra om i sitt liv"


Men är det så att du trivs där du är idag på ditt arbete så är det oftast skönt att komma tillbaka få träffa sina arbetskamrater igen och ta nya tag med arbetet. 

Fast idag är det ju lite annorlunda eftersom alla inte kan få komma tillbaka till sina arbetsplatser utan en del fortsätter att arbeta hemifrån. Vilket kan kännas jobbigt och våra skolungdomar får nu återigen återvända till sina skolor. Hoppas att det kan få hålla i sig och att smittspridningen inte skenar iväg