Hur ser din sommar ut?

02.07.2020

En annorlunda sommar för oss alla som innebär att de flesta av oss semestrar nog hemma i Sverige. Vad ska du gör? Åka till din sommarstuga eller ta in några dagar på hotell eller vandrarhem? Kanske hyra en stuga? Tälta eller har du husvagn eller husbil? Cykelsemester? Eller vara hemma där du bor och göra dagliga utflykter i ditt närområde?  Har du en båt kanske en eka så du kan ut och ro och fiska? Eller en segelbåt eller motorbåt. Ja det finns många varianter på hur man kan semestra. 

Att det är annorlunda innebär kanske att vi lär oss uppskatta det vi har i vårt närområde. Att vi blir mindre stressade av att inte behöver fara runt som tidigare år. Det kanske kan vara något positivt eller inte med att vi nu inte kan hälsa på släktingar och vänner som vi tidigare gjort varje år. 

Att vi uppskattar våra nära och kära ännu mer än tidigare. Förändring tillhör livet och att allt ständigt är föränderligt mer eller mindre. Men vi behöver alla återhämtning vilket vi ofta får under sommaren och semestern. Så skriv gärna några rader och berätta hur din sommar och semester är planerad.