Meny
Hem
Våra rehabiliteringsdagar
Om oss
Kontakt och här bokar du!
Finansiering
GDPR
Program
Föreläsningar
Våra veckor/dagar
Blogg
Utbildningspaket
Mer
Ett grönare julbord i år
20.12.2020
Grönkåls sallad med fetaost, valnötter, apelsin och granatäpple
Ingredienser:
Färsk grönkål
Olivolja
Flingsalt
Äpple tunt skivade
Valnötter
Fetaost
Granatäpple
Apelsin
Blanda ihop allt i en stor salladskål eller lägg upp på ett vackert fat.
Det traditionella julbordet består av väldigt mycket proteiner. Det är julskinka, prinskorv, köttbullar , sill, lax, lutfisk,leverpastej och sylta.
Potatis, Janssons-frestelse,rödbetssallad, mimosa sallad, risgrynsgröt och julgodis i mängder
Men förnya och lägga till mer grönsaker, frukt och bär för att få till ett fräschare och nyttigare julbord.
Share
Tweet