Denna webbplats använder cookies för att förbättra funktionaliteten och användbarheten. Genom att använda vår hemsida, accepterar du vår integritetspolicy.
Close
Ett grönare julbord i år
20.12.2020
Grönkåls sallad med fetaost, valnötter, apelsin och granatäpple Ingredienser: Färsk grönkål Olivolja Flingsalt Äpple tunt skivade Valnötter Fetaost Granatäpple Apelsin Blanda ihop allt i en stor salladskål eller lägg upp på ett vackert fat.
Det traditionella julbordet består av väldigt mycket proteiner. Det är julskinka, prinskorv, köttbullar , sill, lax, lutfisk,leverpastej och sylta. Potatis, Janssons-frestelse,rödbetssallad, mimosa sallad, risgrynsgröt och julgodis i mängder Men förnya och lägga till mer grönsaker, frukt och bär för att få till ett fräschare och nyttigare julbord.
© 2021 Svensk Cancer Rehabilitering. Alla rättigheter reserverade.