Gott Nytt År!  

30.12.2022

Nytt år och vi blickar framåt!

Men innan vi går framåt så känns det bra att summera det året som varit. Vad har vi gjort, blev det som vi hade tänkt och planerat för?  Tänka på alla bra saker som hände och även reflektera över det som var mindre bra. Ett år går fort och dagarna är livet som vi fyller det med. Att varje dag räknas och är en ynnest att få vakna och ta del av. Att vår vardag är bra att vi trivs med den och att vi inte bara lever och längtar till helgen och semestern.

Att stanna upp och ta sig tid att känna efter hur har jag det? Är det så här jag vill leva? Vad vill jag? Är det något jag vill förändra? Vad längtar jag efter? Vi är våra egna kaptener och styr över våra egna liv. Kan inte alltid påverka allt men kan alltid påverka våra tankar och hur vi ser på saker. 

Hur vill vi att följande år ska bli? En förhoppning om att vi får hålla oss friska och må så bra som vi kan. Se till att skapa de förutsättningarna för oss själva, kanske behöver vi bli lite mer aktiva och träna, gå ner i vikt eller se till att föra in lite bättre matvanor. Sluta röka och minska alkohol intaget. Se hur jag kan minska på stressen som jag har i min vardag. Att få mer tid för sina nära och kära. Att välja bort saker som inte känns bra och umgås mindre med människor som tar energi av oss.

Allt detta är saker som vi själva kan påverka och saker som gör att vi förebygger ohälsa och gör att vi kan stärka upp vår kropp både fysiskt och psykiskt. 

Så vi önskar er alla våra läsare ett riktigt Gott Nytt År och ser framemot ett bra och glädjefyllt 2023!